Wat kun je dit jaar proberen op SPIJS!

 

 


 

De Satébakkers zijn echte foodtruckers die heel Europa door reisde van foodfestival naar foodfestival en wonnen ook meerdere Foodtruck prijzen. Gespecialiseerd in de authentieke smaken van de Indonesische keuken (en vooral Satés) staan zij bekend voor hun toewijding en frisse nieuwe recepten die telkens weer aangenaam weten te verassen!

 

Omdat de foodfestivals afgelast waren door COVID-19 hebben De Satebakkers zich sinds juli 2020 gevestigd aan de waterleidingsingel nummer 2. Zodra de foodfestivals weer starten dan gaan de Satebakkers ook weer op pad! Dus wil jij nog een prijswinnende Sate scoren? Kom dan gauw langs bij de Foodtruck van de Satebakkers bij Spijs Drive-Thru!

 

Website: www.desatebakkers.nl

 

 


 

Nu de restaurants gesloten zijn hebben we met Chez l'Hêtre een lang gekoesterde droom waar gemaakt we hebben een foodtruck aan gekocht en opgeknapt. Zelf zien we het als de mysterie box  we never know what we are going to serve. Dat wil zeggen we passen ons aan, aan het seizoen en de mensen en we maken dat wat wij leuk vinden om te maken.

 

Zo hebben we voor spijs 2021 deze unieke poke bowl samen gesteld die anders is als alle anderen en vooral lekker vers en kwalitatief hoog op smaak. Dat is waar we ons in het restaurant hard voor maken maar zeker ook in deze foodtruck. De poke bowl komt oorspronkelijk uit Hawai en heeft daarom veel invloeden uit Japan. Hawai staat ook bekend om zijn wilde ruwe hoge govlen en zijn surfers vandaar de Poke bowl surf and turf gecombineerd met het lekkers uit de ocean een beetje van het land en natuurlijk een stuk vlees dat je mee neemt naar de bbq op het strand. Zoals wij het zeggen Seeyou@ The Mysterie Box by Chez l'Hêtre en we nemen jullie mee naar een korte vakantie op Hawai.

 

 


 

Lekker (K)eten is een puur en eerlijk concept. Vanuit een omgetoverde "bouwkeet", in de volksmond "schaftkeet" genoemd, serveren wij overheerlijk producten bereid met seizoensgebonden producten van de lokale tuinder.

 

Lekker (K)eten is meer dan een foodtruck, wil je meer weten over ons mooie bedrijf, kijk dan op www.lekkerketen.nl en wie weet zien of spreken we elkaar snel.

 

 

 


 

Meet the Red Baron en ervaar de magie van excentrieke en extravagante foodtruck. Het kan ons niet vreemd genoeg. Daag ons uit en beleef live-cooking zoals je het nog nooit hebt meegemaakt.

 

De Baron is voorzien van een klassieke brandweeraanhanger die omgebouwd is tot een reuzen BBQ. Onder de noemer The WORST Scenario nemen we een loopje met onszelf welke je zeker niet in onze producten terug ziet. Broodjes braadworst en hamburgers van het Livar Kloostervarken en rundveeras Blonde d'Aquitaine laten je smelten in een poel van zaligheid. Culinair Ordinair on the road!

 

Facebook: De Red Baron

 

 


 

Lekker Limburg: Rechtstreeks vanuit het Limburgse Landschap.

 

Een braadworst of curryworst om van te watertanden, heerlijk mals stoofvlees of zuurvlees op een broodje. Er gaat niets boven een Limburgs frietje of een vers bereide Limburgse salade.
En wat dacht je van de enige echte Limburgse vlaai? Verrukkelijk bij de koffie en te krijgen in diverse smaken. Onze persoonlijke favoriet? De rijstevlaai, gebakken door de de ambachtelijke Limburgse bakker.

 

Website: Lekker Limburgs

 

 


 

HAKUNA MA'COFFEE

 

It means no worries, just drink coffee for the rest of the day. Dat zegt genoeg, toch?