SPIJS! Foodfestival | 6 & 7 juni 2020

SPIJS! staat voor een ongedwongen sfeer, uitgelatenheid en gezellig! Food en entertainment, vanuit een vernieuwende gedachte, gezond, aparte bereidingswijze en avontuurlijke presentatie. Geniet tijdens dit festival van heerlijke gerechten en nog meer muziek en entertainment. Er is voor ieder wat wils op dit familiefestival aan de prachtige locatie aan de Maas.

Food

Avontuurlijk Genot

Laat je betoveren en verleiden door onze excentrieke foodpartners op een unieke locatie. Rondom de jachthaven vind je een keur aan kleurrijke keukens op wielen met tongstrelende streetfood. Of wil je verleidt worden door funky standhouders die smaakbeleving combineren met hun niet alledaagse uitstalling? SPIJS! 2020 is een gratis toegankelijke en potsierlijke openluchtkeuken met avonturiers voor diegenen met passie en gevoel voor smaak. Ongekende en onafhankelijke vrijstaat in de regio en ver daarbuiten. Welkom op dit Urban Family & Friends Foodfestival!

Entertainment

Magische ervaring

Een wandeling over het terrein voert langs kunst, art en cultuur. Muziek zorgt voor een ontspannen sfeer en relaxte vibe. Artistieke bezigheden, theater en puur vermaak. De allerkleinsten begeven zich met familie, vriendjes en vriendinnetjes in een betoverende Kids Area. Leerzaam en creatief met food.

Lounge and Picknick

Rustig genieten

Wegdromend op een plaid in de Venlose rijstvelden. De geur opsnuivend van karakteristieke gerechten en kruiden. Onbevangen, ontspannend en knus. Of couchsitting in de sfeervolle jachthaven. Op een huiselijke wijze genieten van een ongedwongen festival.

Dit WAS het programma van SPIJS! Foodfestival | 1 & 2 juni 2019 |